Gi takkoffer eller støtt oss på Vipps 93790.


Vi gir deg her en mulighet til å gi en gave til Lyngdal menighet, ved å bruke Vipps. Beløpet bestemmer du selv. Du kan også gi direkte til konto 2801.28.41932 da merker du gaven om du ønsker den med skattefritak. 

Fast givertjeneste: Trykk her
Vi anbefaler å opprette et fast trekk på et ønsket beløp. Dette for at vi skal kunne drive meste mulig forutsigbart. Den enkleste måten er å gå inn på menyen øverst på siden der det står påmeldinger. da får du opp en liste over ting du kan melde deg på til. Da velger du "Påmelding til fast givertjeneste". Og så fyller du ut videre. Ha BankId klar, så blir det registrert og sendes videre med det samme. Du kan velge hvor ofte du vil gi "pr mnd" halvårlig eller en gang pr år. Du bestemmer og vi takker! Dette kan også oppgis til skattemyndighetene og du kan få skattefritak på beløp mellom kr. 500 og 25 000.

 

Offer på Vipps
Du kan gi skattefritt offer på vipps i alle kirkebygg i Lyngdal sokn. Søk på den kirka/kapellet du er i og velg "offer på gudstjenesten" eller "skattefritt offer på gudstjensten" så vil det bli registrert og ved årsslutt rapportert inn til skattemyndighetene.

Tilbake