Konfirmant 2023 - Lyngdal, Kvås og Austad


Nå kan du melde deg på som konfirmant 2023 i Lyngdal, Kvås og Austad menigheter. Undervisningen starter i slutten av oktober og fullføres med konfirmasjoner i Lyngdal kirke, Kvås kirke og Austad kirke i september 2023. 

6. september kl. 18:30-19:30 blir det et uforpliktende  informasjonsmøte i Lyngdal Kirkesenter, men om du allerede nå ønsker å melde deg på så kan det gjøres på nettsiden vår ved å benytte linken nedenfor. 

Trykk her for å gjenomføre selve påmeldingen til konfirmansjonsundervisning og konfirmasjon. 

Her kan du se konfirmantbrosjyren med mer informajsjon. Denne sendes i posten til alle medlemmer født i 2008.

Konfirmant—jeg?

Hvem er jeg? Finnes Gud? Hvorfor Jesus? Hva vil det si å tro? Hvordan skal jeg leve livet? I konfirmanttiden får du mulighet til å utforske noen av livets store spørsmål, lære mer om den kristne tro, og bli bedre kjent med både deg selv og Gud! Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror.
Å være konfirmant er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen!

Hva skjer i løpet av året?

Konfirmantopplegget består av flere ulike elementer:
Faste undervisningssamlinger gjennom året, ulike aktiviteter, gudstjenester, og en fantastisk sommerleir KonfAction for de som velger å være Actionkonfirmant.

Velkommen som konfirmant hos oss!

Les mer om konfirmasjon i Den norske kirke her.

Tilbake